haarverzorging

Over haarverzorging

Stijl:

Ik vind het belangrijk dat we een stijl vinden die voor je werkt. Een stijl die bij de vorm van je gezicht past en die goed aansluit bij de unieke persoon die jij bent. We zoeken dus naar een natuurlijke haarstijl, en niet naar iets wat tegen je type haar ingaat of wat de algemene trend is. Jij moet je er vooral fijn bij voelen.

Haarverf:

Ik werk met 100% plantaardige bestanddelen, fijn gemalen  verscheidene plantenvruchten en kruiden. Enkele voorbeelden van gebruikte producten zijn: ratanhia wortel, indigo, rood sandelhout, meekrapwalnootbolster, tarwe, geelwortel, blauwhout, salie, oregano, ververswede, senebladeren (cassia), hibiscus, vuilboomschors, koffie, cachou, rode biet, rabarberwortel, roomse kamille, berkenbladeren, malve, zwarte thee, kummel.

Afhankelijk van de gewenste kleur worden de gebruikte planten alleen of in verschillende mengsels en hoeveelheden gebruikt.

Voordelen:

  • Je ruikt de natuur. Hierdoor krijg je een hele andere beleving.
  • De kleuring doet het haar en hoofdhuid goed: door het looizuur en de adstringerende stoffen in de planten wordt futloos haar na iedere behandeling steviger en glanst het enorm.
  • Je haarkleur ziet er absoluut natuurlijk en levendig uit.
  • De pigmenten in je haar worden niet aangetast. De plantaardige kleuring verbindt zich met het aanwezige pigment. Dit in tegenstelling tot oxidatieverf, waar de pigmenten wel worden aangetast. Je haar behoudt zijn natuurlijke veerkracht. Dit betekent ook dat je haar niet in enkele kleuren lichter kan worden geverfd. Extreme kleurveranderingen zijn dus niet mogelijk.
  • Er is geen sprake van opvallende uitgroei.
  • Het kan geen kwaad bij zwangere vrouwen of mensen met gezondheidsproblemen.
  • Bij herhaling van natuurlijke plantaardige haarkleuring verdiept de kleur zich en wordt de houdbaarheid vergroot.

Producten:

Ik heb in mijn loopbaan met verscheidene producten gewerkt en ben uitgekomen bij O’right (www.hairoright.nl). Deze productlijn sluit volledig aan bij mijn visie, kwaliteitseisen en kwaliteit-prijsverhouding. Zelf ben ik er erg enthousiast over. Deze producten zijn ook bij mij in de salon en via de website te koop. Wil je de producten rechtstreeks via de website bestellen, dan kan dat via onderstaande knop.

magda2

walnoot

haar

noten