plantaardig kleuren

Wanneer plantaardig kleuren?

Plantaardig kleuren, als je:

·       je haar wilt verven en weerstand hebt tegen chemische verf;
·       natuurlijke kleuren mooi vindt;
·       chemische verven te kunstmatig vindt/of te massief;
·       allergisch bent voor chemische stoffen;
·       zwanger bent en geen chemische stof wilt gebruiken;
·       ziek bent en het beter is om niet chemisch te kleuren;
·       tijdens of na een chemokuur je haar wilt kleuren;
·       als je geen uitgroei wilt.

Plantaardig kleuren: als je haar maar goed zit

Zó belangrijk voor iedereen. Je haar! Niet voor niets is de uitspraak: ‘’Als m’n haar maar goed zit.” En dát is het resultaat van plantaardig kleuren. Je haar gaat gewoon veel beter zitten. Al na één behandeling zie je het verschil: Je haar heeft meer volume  en stevigheid en heeft een natuurlijke warme uitstraling.

Plantaardig kleuren = goed voor je haar

Plantaardig kleuren is zonder meer goed voor je haar: Als je een paar keer per jaar een kleuring doet, verbetert de conditie van je haar enorm. Kijk maar eens naar voorbeelden van klanten. Dit in tegenstelling tot chemisch kleuren. Chemische stoffen zijn slecht voor je haar –  je haar wordt slap of dof of in het ergste geval krijg je haaruitval –  én chemische stoffen kunnen ook voor allergische reacties zorgen. De natuurlijke grondstoffen in de plantaardige verf die Haaraccent gebruikt, hebben een bijzonder voordeel: Mens en milieu worden door hen niet belast.

En heel belangrijk: Bij plantaardig kleuren is er geen uitgroei.

Wat gebeurt er tijdens plantaardig kleuren?

De kleurpigmenten in de haarverf vormen een laagje om het haar en vullen oneffenheden op. Het haar krijgt meer glans en wordt steviger door zgn. looizuur. Het resultaat van plantaardige kleuring is altijd afhankelijk van je eigen tint, de kleurkeuze en de inwerktijd. Je eigen kleur is altijd de basis voor de nieuwe kleur. Het mooie van plantaardig kleuren is dat de haarkleur die je van nature hebt, dieper en warmer wordt.

Haaraccent: de beste kapper voor natuurlijk haaradvies

Hoe werkt een kleurenbehandeling? Voordat Magda start, kijkt ze eerst uitgebreid naar jouw specifieke huid- en haartype. Ben je een zomer-, winter- , herfst- of lentetype? Ben je donker, goud, asblond of grijs? Samen met jou stelt ze vast welke kleuring het beste bij je past. Door haar jarenlange ervaring, ziet ze dat feilloos.

En na afloop van de behandeling is iedereen blij verrast hoe MOOI haar kan zijn.

Gezellig en ontspannen

Bij Haaraccent is het tijdens de behandeling ook gezellig  genieten en ontspannen met een kopje koffie of kruidenthee. Wil je op een ochtend of middag eens tijd voor jezelf nemen, maak dan een afspraak.

Kijk ook eens naar voorbeelden van klanten.

Haaraccent gebruikt de producten van Oliebe

plantaardig kleuren
plantaardig kleuren
plantaardig kleuren
plantaardig kleuren