voorbeelden van plantaardige kleuring

Voorbeelden plantaardige kleuring

Angelique ervoor
Angelique erna
Angelique heeft prachtig haar. Ze heeft haar haar eerder chemisch laten verven en dan zie je na een tijd uitgroei. Bij plantaardig kleuren gebeurt dat niet. De plantaardige kleuring verdwijnt langzamerhand uit het haar en vervaagt. Er is nauwelijks uitgroei.

De plantaardige kleuring zorgt voor een enorme oppepper van het haar. Door het haar natuurlijk te laten drogen zie je dat Angelique’s krullen tevoorschijn komen.  Aan de kruin kun je zien dat de plantaardige kleuring ervoor heeft gezorgd dat het haar voller is geworden en een warme uitstraling heeft gekregen.

Kyra ervoor
Kyra erna
Kyra heeft fijn glanzend haar. Ze heeft geen chemisch kleurtje in haar haar. Magda stelt voor om het haar een meer warme uitstraling te geven.

De plantaardige kleuring zorgt voor een extra laagje om het haar. Het haar heeft na behandeling nog meer glans en een warme gloed en ziet er voller uit.

De volheid van het haar is bij de kruin heel goed zien.

Woppie ervoor
Woppie erna
Woppie heeft van nature krullend haar en begint al wat meer grijs haar te krijgen. Vroeger heeft ze het wel chemisch gekleurd, maar nu zit er geen kleurtje meer in. Ze vindt het fijn als aan die grijze haren iets kan worden gedaan.

Magda stelt voor om haar haar weer de bruine kleur van vroeger te geven.

De plantaardige kleuring geeft een goed resultaat voor haar grijze haar en zorgt weer voor die een mooie glanzende bruine kleur van vroeger.

Hannie ervoor
Hannie erna
Hannie heeft fijn glanzend haar. Van nature is ze goudblond, maar er komen al wel aardig wat grijze haren en lokken tevoorschijn. Dat is aan de zijkanten en bij de kruin heel goed te zien.  Magda stelt voor om het haar meer de warme blonde uitstraling van weleer te geven.

De plantaardige kleuring zorgt voor een extra laagje om het haar. Het haar heeft een oppepper gekregen en een mooie warme gloed.

Oliebe ervoor
Oliebe erna

Haaraccent gebruikt de natuurlijke haarverven van Oliebe. Op de website kun je precies zien wat natuurlijke haarkleuring voor je haar doet en hoe goed het is voor de conditie van je haar. In het voorbeeld hierboven zie je hoe het haar na een aantal keren met een plantaardige kleuring zichtbaar is opgeknapt. Het haar is vol en stevig en heeft een mooie warmbruine tint.